dinsdag 14 maart 2017

Vrouw vergast toekomstige minister

ALMELO - Vrouw vergast toekomstige minister en twee parkieten.
De in Almelo woonachtige E heeft vanmiddag twee parkieten weten te vergassen en de toekomstige minister Eugène van Mierlo.

E had middels Facebook de toekomstige minister om een verkiezingsposter gevraagd en daarbij haar adres opgegeven. Omdat Van Mierlo dit zo attent vond besloot hij zelf de poster persoonlijk te overhandigen. Dit resulteerde in een uiterst benauwd resultaat.

E had kort ervoor garnalen gebakken met een groteske hoeveelheid knoflook. De aroma's kwamen je tegemoet. Hans en Joke, twee parkieten lagen in mum van tijd met de pootjes omhoog.

Van Mierlo, werkzaam bij de brandweer wist zich wel raad met benauwde situaties en wist op een juiste manier te handelen. Hij wist zijn vege lijf te redden door op een drafje naar de prachtig bestickerde auto te rennen en weg te scheuren.

De politie onderzoekt de zaak maar volgens ouwe rot in het vak Henk Buis was er geen sprake van opzet maar van een culinaire ramp. Ook al was E van mening dat dit, wellicht galgenmaal, voortreffelijk smaakte. Van Mierlo kon achteraf wel lachen om de situatie. "Iedereen moet leren koken, zolang het maar veilig gaat, met het oog op brandgevaar" zo verklaarde hij tegenover Stop-de-Persen. Omdat E de poster voor het raam heeft gehangen besluit Van Mierlo het zo te laten.

Hans en Joke hebben het voorval op het nippertje overleefd doordat ze door een dappere buurtbewoner naar buiten zijn gebracht. De woning is nog bewoonbaar maar wordt wel geventileerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Op de thee bij de dominee #25

 Het is triestig weer. Miezerregen en niet uitgesproken warm. Met de leenauto naar Wierden! Tieske ophalen voor een wandeling en daarna babb...