dinsdag 13 maart 2018

Sporten met Eef deel 15

Vandaag was typisch zo een dag die je als vrouw vervloekt. Dan heb ik het niet over het feit dat sommige wasmachines sokken verslinden alsof het warme broodjes zijn.

Niet over kinderen die knikkers stoppen in de gaten van de kaas.

Niet zo een dag dat je bij een type juf Ank je 10 minutengesprek hebt en hoort dat jouw kind iemands paardenstaart heeft afgeknipt.

Dat gezegd hebbende zou je kunnen concluderen dat het wel mee viel maar niets was minderwaar. Buikpijn en een energielevel van een lekke roeiboot.

Zo ging de firma klaag en steun op weg naar het hoofdkwartier met de nieuwe trui waarop staat: "Goooooooooooo with Flo" in het hemelsblauw.

Twee nieuwe bendeleden. Uitgebreid verteld wat voor een dingen wij zoals doen tijdens de training en een demonstratie gegeven over planken. Zodoende meteen geconstateerd dat de praktijkvloer brandschoon is.

De sportzusjes deden ook weer mee. Helaas was één er van afwezig wegens afwezigheid. Anders werd er nog meer gegiecheld en gebabbeld. Hihi. Dat hebben zij tot een kunst verheven.

Zo begon onze training. Eerst in looppas naar het Stadscafé. U weet wel, dat pand dat is afgebrand. Springen maar mensen. Heel Nederland in beweging is er niets bij. Ondertussen hield ik zo subtiel mogelijk mijn broek vast want de zwaartekracht mensen, ongekend meedogenloos.

Reddingspoging geslaagd, spieren warm, op naar de parkeergarage. Terwijl er druk gekwebbeld werd marcheerden we door de elegante straten van Almelo. We gingen ook nog een spel doen dat we al eerder hadden gedaan. Zo snel mogelijk van je bal af komen. Dit, terwijl je als een soort krab je voortbeweegt. Hilariteit ten op. Ieder feest is knal met een bitterbal, eeh, nee Eef sporten en een bittergarnituurtje, dat kan natuurlijk niet. Ouwe vretskuur.

Onze bendeleider moest nog wel even weten hoe het zat met mijn hooligan-avontuur afgelopen wedstrijd in het Polmanstadion. Ja mensen het ging er ruig aan toe. Zo ruig dat iedereen gedwee het vak verliet na het dringende verzoek van de beveiliging. Iets met 053 fans die een boel beetjes boos waren. Tsssss.

"wie niet springt die degradeert!"

Jawel mensen, wederom onze benen getraind ter saam met de hellingproef. Laat die spieren maar branden. "And it burns burns burns!"

Als laatste de buikspieren in actie laten treden. De sportzusjes hadden het kennelijk gemist want nog voor het startsein gegeven was, waren zij al in volle actie. Gepaard met een hoop gegiechel. Terwijl ik mijzelf één en al een hormoonexplosie voelde.

Onze bendeleider heeft mijn trui nog wel op de foto gezet. Haha. Het is ook wel een beetje typisch maar ach, ik ben dan ook een gek wijf, zoals sommigen me liefkozend noemen.

Dag liefjes

Groetjes 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is een beest

"Die Nacht öffnet ihren Schoß Das Kind heißt Einsamkeit Es ist kalt und regungslos Ich weine leise in die Zeit" Depressie is ...