dinsdag 20 februari 2018

Sporten met Eef deel 13

Hallo allemaal!

Uw verslaggever is soms echt een pannenkoek. Omdat er hier sprake is van een afvalgate was ik naar buiten gemarcheerd om de ontwikkeling van het probleem vast te leggen. Hup naar buiten, kwiek en snel en toen kwam het besef. Deur dichtgetrokken en de sleutels lagen nog binnen.

Van je hela hola hou er de moed maar in. Het thuisfront gebeld en de reddingsploegen waren onderweg.

Alles verliep voorspoedig en zo kwam het dat ik alsnog op tijd arriveerde aan het hoofdkwartier. Uiteraard had ik in onze groepsapp al uitgebreid verslag gedaan van het onnoemelijke leed. Hetgeen dat met de nodige hilariteit werd ontvangen. Tja.

De tortelduifjes van het hoofdkwartier zorgden voor wat liefde op deze toch best frisse dag. Nadat alles besproken was. De armbandjes om onze armen zaten en de elastieken in onze zak trokken we de wijde wereld in. Op weg naar de beruchte trap waar we al vaker oefeningen hebben gedaan.

Onze bendeleider was dik ingepakt want hij vond het maar stervenskoud. De gebruikelijke lunches stonden weer op het menu, squats en andere oefeningen gepaard met het trekken van sprintje. "Run Forest Run!!!" Omdat deze training in het teken stond van de prachtig Nedersaksische taal Twents schrijf ik "doar geet hen"

Na het galopperen voor beginners liepen we in kordate pas richting de Scapino. Immers hadden we nog een elastiek bij ons dus het rekken, strekken en sjorren kon beginnen. Terwijl ik constateerde dat er een motor aan het jakkeren was, jakkrn, moesten we aan onze bendeleider uitleggen wat dat feitelijk betekende.

Uiteraard was het weer ouderwets gezellig en werd er gelachen. De bende was uitgenodigd bij een van onze bendeleden. Echter gaven daar slechts twee leden gehoor aan. De rest nam de pleitvaart. Volgende keer beter.

Bij de kerk deden we de laatste oefeningen. Hij de boel maar op mensen. Laat de kipfilet maar branden. Dit typende vinden mijn hamstrings het wel welletjes geweest voor vandaag.

Het was dus een geslaagde actie.

Groetjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is een beest

"Die Nacht öffnet ihren Schoß Das Kind heißt Einsamkeit Es ist kalt und regungslos Ich weine leise in die Zeit" Depressie is ...