dinsdag 5 december 2017

Sporten met Eef deel 6

Ja mensen, vanavond trekken er weer duizenden hulpsinterklazen en pieterbazen door Nederland om ergens al dan niet hard op de deur te kloppen en in willekeurige hoeken iets lekkers te strooien.

Omdat wij alles ons geloof in de sint zijn verloren ging de training vanavond dus gewoon door. Niet voor één van onze bendeleden want zij had nog de ijdele hoop om mee te mogen naar Spanje en zat zichzelf dus bewusteloos te zingen voor de haard.

Daar gingen we dan, kop ploeg, het middensegment en de staartgroep. Richting de kerk, langs de vijver door naar het Marktplein. Onze bendeleider had de gang er goed in dus moesten de mensen met een kort landingsgestel extra hun best doen om de lange vlugge lieden bij te houden.

Mijn energielevel was -900% na een nacht ziek zwak en misselijk te zijn geweest en niet te hebben geslapen. Auw auw auw maar ik moest en zou deze training meemaken. Goed, we gingen een soort spelletje doen dat je iets moest doorgeven aan een andere speler terwijl je in een squadhouding over de vlakte marcheerde. Dit alles deden we geheel in het zicht van de mensen die zich gesetteld hadden bij Nielz. Dus lieve lezers, mocht u ons treffen bij De Leukste Thuis, "ja dat waren wij!"

Na het betere rek- en strekwerk gingen we richting de parkeergarage. Kuitspieren trainen, de trap op rennen, opdrukken, iets met hang- en trekwerk en nog veel meer. Op het dak van de garage moest onze bendeleider aan de gevestigde orde uitleggen wat zijn bende daar kwam doen. Arendsoog gooide zijn Italiaanse charme wel in de strijd dus dat kwam helemaal goed.

Vet balen dat mijn medicatie haar werk niet deed. Vooral omdat het dan niet zo gaat zoals ik graag zou willen. Pijn dus. Grom. Nadat we de bergpas van de Javagarage hadden beklommen op allerlei bijzondere manieren mochten we nog even onze buikspieren trainen. Dat deden we niet door een potje oud Hollands moppentappen voor gevorderden, neen door middel van crunshes en iets met pinguïns. Voordat u allen massaal met Wakker Dier aan de telefoon hangt, we moesten ons als die beestjes bewegen. Wiggle wiggle wiggle!

Nou en daarna gingen we weer naar de praktijk. Was een leuke training. Dus mocht u denken "Dat wil ik ook!" linkje onderaan dit bericht. Mocht u voor het maximale willen gaan? Dan is er ook de traditionele bootcamp maar dan gaat u wel met een andere bendeleider op pad.

https://www.fysio-gravenesch.nl/ klik klik klik voor als je ook de binnenstad van Almelooooooo onveilig wil maken.

Dit was hem weer mensen, bedankt voor het lezen, reacties mogen en niet vergeten.... lief zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Op de thee bij de dominee #25

 Het is triestig weer. Miezerregen en niet uitgesproken warm. Met de leenauto naar Wierden! Tieske ophalen voor een wandeling en daarna babb...