donderdag 18 juni 2015

Tinder

Misschien ben ik wel niet zo geschikt als relatiemateriaal. Zo ben ik aan het fenomeen 'Tinder' begonnen. Dit heeft wel wat matches opgeleverd maar na een paar dagen te hebben gechat met één van de matches ben ik tot de conclusie gekomen dat dit hem niet gaat worden. Ik ben gewend aan mijn vrijheid, heb geen internet in mijn bundel en ben dus niet in staat om 24/7 mijn berichten te checken laat staat te beantwoorden. Helaas is dat wel iets wat één van de potentiele ridders op het paard wel van mij verwachtte.

Dan heb ik er eentje getroffen met NAH. Ik deins niet snel ergens voor terug maar ik raak het spoor bijster als ik het verwijt krijg een vraag te beantwoorden die de vraagsteller zelf heeft gesteld. Het is geen eenvoudige zoektocht naar de ware Jacob. Zo zijn er wel wat matches die leuk lijken maar het is nog een kwestie van chemie. Is het in het echt ook zo leuk? Ik ben niet het type die alles wil verantwoorden wat ik doe. Misschien ben ik wel verknocht aan mijn vrijheid en zie ik elke vorm van een relatie, hoezeer ik er ook naar snak, als een soort van belemmering op mijn doen en laten.

Eigenlijk zoek ik een gelijk gestemde. Iemand die niet elk uur van de dag hoeft te weten wat ik doe en waar ik uithang. Een beetje knus zijn met elkaar maar ook samen kunnen lachen. Waarschijnlijk is dat weer net te standaard en zoek ik in de wereld der exclusieve mannen die allemaal uitschieters hebben en niet echt standaard zijn. Zo vroeg mij onlangs een onverlaat welk ondergoed ik droeg en hij vroeg zeer intiem " kaal of een streepje?" de beste man had ik toen nog geen 3 minuten gesproken via de chat. Voor mij is het dan al duidelijk waar het om te doen is en ik haak dan af. Alsof dat de eerste noodzakelijke vraag is die je als man aan een vrouw stelt. Ik vroeg hem toch ook niet of hij model pickupnaald had of model komkommer van Nederlandse bodem? Dat zijn zaken die later wel ter zake komen, althans in mijn wereld.

Eigenlijk zoek ik een soort van metgezel. Met wie ik op de bank voetbal kan aanschouwen of een goede film. Iemand die gerust een vrouw laat rijden zonder commentaar of iemand die houdt van rockmuziek. Iemand die houdt van een goede grap en humor bezit. Eigenlijk stel ik niet eens zoveel eisen of misschien ook wel. Als je de Libelle leest is het allemaal niet zo moeilijk maar ja, wat wil je, dat blad is bedoelt voor mensen vanaf 50+ die al heel wat hebben beleefd in het leven. Dat lijkt me geen goede maatstaf voor zij die net van de Tina afzijn maar nog te jong zijn voor de Libelle of de Margriet. Laten we wel wezen, hoe hot breien ook is, die breipatronen in de Libelle zijn zo 1600 en de advertenties van Tena Lady in de Margriet zijn nou niet bepaald motiverend. Zo is onze toekomst als, al dan niet vrijgevochten vrouw, niet bepaald rooskleurig. Iets met lekkage, dat wens je toch je ergste vijand niet toe? Dat wordt bekkenspieren trainen tot in den treure en leren je lach in te houden. Wie heeft eens niet in zijn of haar broek gezeken van het lachen?

Enfin, het is tijd om de bedstede op te zoeken. Terwijl ik mijn douche in de Antikalk heb gezet van Ajax en dadelijk de pot inspuit met smurfensperma is het wel tijd om te gaan slapen. Wie weet wat de dag van morgen brengt. Misschien wel een dekbed van de Wehkamp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is een beest

"Die Nacht öffnet ihren Schoß Das Kind heißt Einsamkeit Es ist kalt und regungslos Ich weine leise in die Zeit" Depressie is ...