woensdag 11 februari 2015

Dames

Ik ben geen "meisje-meisje". Hoewel ik dol ben op lekkere luchtjes ben ik niet het type dat elke ochtend uren voor de spiegel bivakkeert. Mij zie je niet verschijnen in een rokje of jurkje en op hakken zal je mij niet vaak zien lopen. Mede doordat ik van nature al niet galant loop, laats staan dat ik mij wankel en onbeholpen op hakken door de wereld begeef. Ik zal pardoes struikelen en plompverloren op iemand schoot landen of in een grote waterplas. Daar ik wat kilootjes teveel met mij meedraag, draagt dat niet bepaald bij aan het "ladylike" zijn.

Desalniettemin ging ik vanavond naar een heuse "ladiesnight" Misschien waren mijn Airmax en mijn sportief gele vestje niet bepaald het beste idee van de dag. Nu blonk mijn dag niet bepaald uit in beste ideeën dus viel dit onder de noemer "dit kan er ook nog wel bij" Ho stop! Het was mijn eigen keuze. Afijn, op naar Cinestar te Enschede. Onderweg was het nog vrij druk. De diverse vrouwen gingen in kuddeformatie naar de diverse bioscopen in ons land. Welgeteld 80.000 vrouwen.

Bij de bioscoop aangekomen lag de rode loper uit. Tenminste daar leek het op want in de waas van sigarettenrook was hij nog net waarneembaar, net als de boog met ballonnen die feestelijk voor de ingang was gepositioneerd. In het halletje wachtte ik op mijn metgezel en deed verwoede pogingen om te verbinden met één of ander netwerk dat vrij in de lucht was. Tevergeefs.

Toen we onze kaartjes hadden verzilvert kon het festijn beginnen. Er waren diverse kraampjes met voornamelijk dure producten die voor mij niet interessant waren. Op het kraampje van de erotheek na, waar menigeen zich vergaapte aan de diverse vreemde voorwerpen. Tja, als je naar zo een film gaat, dan kan je zo een kraampje verwachten tijdens een ladiesnigt.

De film viel zeker niet tegen. Hoewel ik wel van mening was dat men door het boek racete. Het had wel iets specifieker gekund qua familie van Christian en de andere zaken die in het boek werden verteld. Niet de "kinky neukerij" zoals het subtiel werd verwoord. Christian is in mijn ogen wel een goddelijk exemplaar van de mannelijke mens. Wat een kanjer! De film vond ik verder wel erg geslaagd. Hij viel mij geen minuut tegen ondanks dat er al critici zijn die zich minder lovend over deze film hebben uitgesproken.

Aan het einde van de avond kon iedereen afkoelen doordat diverse autoruiten bevroren waren. Dat was krabben. Zo ook dit schaap. Krabben, goed krabben anders kost het zo rond de €320 euro. Daarbij zie je geen steek dus daar moest wat aan gebeuren. Het was een leuke avond, een geslaagde avond en nu is het wachten op deel 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is een beest

"Die Nacht öffnet ihren Schoß Das Kind heißt Einsamkeit Es ist kalt und regungslos Ich weine leise in die Zeit" Depressie is ...