donderdag 14 juni 2018

Sporten met Eef deel 23

Hey hoi

Nadat ik net openbaar ben uitgescholden voor genocidale dikke rotmof dacht ik "kom het is tijd voor iets gezelligs" even ter informatie, ik ben half Duits maar bon.

Jullie hadden nog een verslag tegoed van een training. Namelijk nummer 23 die in het teken stond van de Dopper.

Onze bendeleider zat in Braboland voor zijn studie en dus stond voor ons zijn kompaan paraat. Pieter. Terwijl wij als makke schaapjes achter hem aan liepen, te klagen over de hitte kwam daar opeens uit het niets ons zonnetje tevoorschijn.

Ons zonnetje komt altijd op de valreep binnen met een hoop vrolijkheid. Alleen is Pieter een man van de klok dus was het hele zooitje al vertrokken voor de zon op kwam. Aaaaah. Ja vind ik ook lieve lezers. Gelukkig was daar de zoon van de breimoeder die ons zonnetje had verteld welke kant we op waren gegaan. Ze trok en sprintje en zie daar.

Zo marcheerden we de eikenboom processierups tegemoet. Die beesten zijn best wel kut. Net als agressieve verkoopmethodes en mensen die om 07:00 met bermmaaiers in de weer gaan. Of het rechthouden van zo een bakje met ijsblokjes. (als ze nog vloeibaar zijn)

Afijn, tijd om op te warmen. Een breed scala aan Doppers werd ten toon gesteld en ik mikte mijn hiep-hoi-dit-komt-van-de-action-skere-drinkfles er bij. Hupsakee, springen. O mensen, ik had net gegeten dus de pasta deinde op en neer. Yuk. O en mijn broek zakte weer eens af en ik had last van PHPD. Ja liefjes, het is wat als je ouder wordt.

De hele karavaan zette koers richting het stadhuis. Lekker rebelleren? Dat niet. Want mensen met een Dopper zijn de redders van onze aardbol dus brave burgers. Kuch.

Daar mochten we ons lekker uitleven door gebruik te maken van het straatmeubilair. Mien hier heeft de zeebenen van iemand met 2 flessen rum achter de huig dus dat werd een groot succes. Gelukkig is onze bende een olijk geheel dus dat mocht de pret niet drukken.

Pieter leidde ons naar een grasvlakte nabij de beruchte parkeergarage. Terwijl wij allerlei oefeningen deden was er op een boot vlakbij een dikke fissa gaande. Zo hadden wij een vette beat als achtergrond koor. Maar lieve mensen, tijdens de laatste ronde heeft uw favoriete pieremegoggel haar onderrug geblesseerd. Toen nog niet waarneembaar maar al wel geschied.

Pieter is een bendeleider i.o. hij had echt iets leuks gemaakt van de training. Dus Pi als je dit leest, je deed het goed. Hij is trouwens gepromoveerd in de orde der bendeleiders want hij heeft nu ook zo een mieters blauwe polo van De Graven Esch. Klap klap klap!

Hebt u nu ook last van een PHPD? Bij de Graven Esch staan ze voor je klaar. Gewoon ff bellen, mailen, faxen, rooksignalen sturen, flessenpost, postduiven sturen, het komt goed. Hullie en zullie zijn van alle markten thuis.

Denk je, wauw Eef wat geweldig dit, we kunnen nog altijd nieuwe bendeleden gebruiken.

De hele meute traint op dinsdag en donderdag van 19:00 tot 20:00

Het hebben van een Dopper is geen vereiste. ;-) we zijn tenslotte geen eliteclub. Wel een club gezellige kletsende vrouwen die al dan niet naar de Libelle zomerweek gaan. Of de huishoudbeurs of naar Groots met een zachte G.

Nou liefjes,

Op naar de volgende ronde.

O en de Graven Esch geeft jouw/u twee trainingen cadeau om te kijken of het bij je past....

Dus hup hup hup want wij zijn echt een gezellig en leuk team

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is een beest

"Die Nacht öffnet ihren Schoß Das Kind heißt Einsamkeit Es ist kalt und regungslos Ich weine leise in die Zeit" Depressie is ...